ma.02.12 2019

Beste betrokkene bij Scherp,

Sommige van jullie weten het al, voor anderen wordt het tijd om te weten. Per 1 januari houdt Scherpontwerp op. Met pijn in ons hart. Pijn bij Nicole, Britt en Nieki. Pijn bij Marc en bij mij. Het is echter geen gevolg van economische of andere noodzaak. Het is een besluit.  

Scherpontwerp is altijd ons project geweest. Vanaf het moment dat we samen aan dit avontuur begonnen tot nu hebben we altijd iets voor ogen gehad. Een studio met integriteit, plezier, kennis, talent, dienstbaarheid en eigenwijsheid. We vorderden. Soms met flinke sprongen, vaker met schuifelpasjes. En altijd met de intentie om nog ‘jaaaren’ door te gaan. Samen. Samen met onze collega’s. Samen met jullie.

Toen we een paar maanden te weten kwamen dat ik ongeneeslijk ziek ben, kostte het Marc minder dan een minuut om te besluiten om met Scherpontwerp te stoppen. We hadden deze mogelijkheid niet lang tevoren (Oh toeval!) besproken. De mogelijkheid dat één van ons beiden niet meer tot werken in staat zou zijn. Beiden zagen we Scherpontwerp niet zonder de ander. 

Nicole, Britt en Nieki hebben inmiddels hun eigen toekomstplannen. Het is aan hun om daar meer over te vertellen als ze daar behoefte aan hebben. Marc gaat verder als ontwerper en conceptdenker. Ikzelf ben hopelijk nog (beperkt) door hem inzetbaar. En door jullie. Als het interessant is. En vooral niet te lang doorloopt.

Uiteraard ronden we lopende zaken met jullie keurig af. En voor later maken we (Marc waarschijnlijk) nog afspraken. Grote dank aan jullie voor de manier waarop we hebben samengewerkt. Het was een genoegen. 

Grote groet,

Alphons Janssen

do.27.10 2016

Bij Wilco in Amersfoort wordt weer volop voor ons gedrukt. Wat het is, mogen we nog niet zeggen. Maar dat het veel is, is wel duidelijk. Volgende week het eindresultaat...


• T: +31 40 296 14 65 • info@scherpontwerp.nl • Klokgebouw 182 • facebook